HOOON HAR hon har ett sätt som får alla män





Haha gud vad jag älskar mig själv ibland alltså.

Man kan säga såhär, LastFM ljuger aldrig - på gott och ont

Tror jag har vaknat nu.

Hejsan alla monsterdiggare!
Okej, det där är bara roligt om man vet vilka trazan och banarne är och det tror inte jag att så många vet jag och orkar inte heller förklara.
Jag vet inte vart jag hållit hus den senaste månaden men som ni kanske märkt inte på bloggen iaf. 
Men har nog vaknat till liv nu.

Inte för att jag tror ni är jääättte intresserade måste jag ändå skriva vad som hänt i mitt liv den senaste tiden för att påminna mej själv lite.
Idag är det bara 3 DAGAR KVAAAAR TILLS JAG FÅR SOMMARLOV på riktigt, synd bara att det är typ 2-3 veckor kvar innan man måste sätta sig i skolbänken igen men det behöver vi inte tänka på, jag har skickat efter comviq nu så folk kan kontakta mig utan att bli rånade, nästa vecka ska jag också åka insane på gröna lund ska bli sjukt kul, hela mina ben och vrister är sönderbitna av alla kära små myggor jag träffat på under kvällspromenaderna och vistelserna på torö OCH jag har varit på vääärldens mysigaste Gotlands trip med mina goa vänner julia, signe, berra och jessica. Det var sjuukt kul och bara sådär bääääst. (ska faktiskt försöka uppdatera med lite bilder när jag inte står vid jobbdatorn).

Nu måste jag packa upp lådor och stämpla påsar. Pussssssssssssssssshej!


Jag lever fortfarande. Det är bara det att det inte märks nuförtiden. Heh.

Jag har varit mycket busy faktiskt. Jobbat och sjungit och repat och haft en spelning och fyllt år och träffat alla igen efter mycket lång tid. Katja också! Woho! Alltså. Very busy woman. Har shoppat för första gången på typ 2 månader och handlat för alldeles för mycket som vanligt.. Suck.

Är i forna hemstaden Nyköping och drar imorgon till Emmaboda med Katja och några av hennes manliga vänner. Det ska bli helt galet roligt! Det var först när jag och Katja satt och lyssnade på alla artister och schemalade vilka vi absolut vi ville se som jag faktiskt fattade att det här händer. Imorgon DRAR jag! Helt galet ju! Träffade Katja för första gången på 5 år för sisådär 4 veckor sen och bestämde att vi skulle åka två dagar senare. 

Vi bara klickade. Igen. Som vanligt när vi ses. Det är härligt.

Jag älskar mitt liv.


22:43

Om två minuter går jag och stänger av modemet.


Eeeeloooooiiiise ee vi mer än baara vänner

Jag är sjuk i huvudet. Jag tror att jag är going mad. Jag sover inte hela nätter. Jag kan inte somna, sen vaknar jag vid fem, och vid sju, och sen sover jag till klockan två. Det är inte sådär asbra.

Idag har jag hostat svininfluensabaciller och skapat musik på min Catalina. Sen träffade jag Johanna på Coop och jag försökte chöpa lite c-vitaminsinnehållande varor för att friska till mig men Borkens man ville inte hjälpa mig med det och då kände jag att då kunde det ju kvitta. Sen vart det godis och Wedding Crashers och sen sprang min kvinna Johanna ifrån mig och nu sitter jag här alldeles ensam och lonely och lyssnar på något så otroligt spännande som Sugarplum Fairy.

Jag skulle gärna vilja känna att jag kan sitta still. Varför gör jag inte det? Det kind of suger. Jag har varit hoppig hela dagen (jag inser själv hur jobbig jag måste vara när jag är det), men inte kunnat träna, vilket resulterar i att jag klättrar på väggarna. Jag hade så tråkigt att jag städade. (Dramatisk paus)

I min städning hittade jag ett fynd från länge svunna tider, nämligen mössan i vilken jag bodde i i fyran. Min mormor har stickat den efter något pösigt mönster i ett flerfärgat garn, inte glömt tofsen där bak såklart och om den var high fashion då är det inget mot vad den är nu. 

Jag hade såklart på mig den under mina resterande äventyr.



Nu har jag tagit hostmedicin, det är dendär gaalna hostmedicinen med morfin i så jag däckar snart, dags att gå till badrummet och göra mig i ordning om jag vill göra det med stil. Godnatt!

Now I find I've changed my mind and opened up the doors

Hallah. Jag har jobbat idag och igår. Och det har varit rolikt. Imorgon ska jag jobba och efter jobbet ska JOHANNA JULIA OCH EMMA OCH JAG OCH MALIN (och och och och) handla krillmat för sen SKA VI Hem till LOUISA och krilla. Jag ska köpa typ oxfilé hehehe eller nåt annat exclusive. Nej men det ska bli nice, vi ska bada också. Jag längtarrrrrr lite.

I'd appreciate your input

Seriöst. Jag sitter och lyssnar på en av Borkas playlists på Spotify. I tio minuter har jag lyssnat på techno, vilken nu har slagit över till The Bad Touch, och jag kan nog dra en slutsats. 

Den kvinnan är bortom all räddning.


Jag saknar dig Emma Bork.


Förresten, så tror jag att jag kan dra en och annan slutsats angående mitt eget liv när jag lyssnar på en låt som handlar om att I want you covered like my Waffle House hashbrowns och helt plötsligt sitter och tänker "det är så det ska vara!".

Jag tror att jag har fått en ganska skruvad syn på detdär med förhållandet mellan man och kvinna.

yOOOOOU talk!

Nu är halva procenten av den gotlandsvistandes bloggcrewen tillbaka, vilket på svenska innebär att jag (Julia) är hemma igen men inte Johanna.

Det har varit tre (eller fyra, whatevah) galna dagar, vi har bitvis varit väldigt duktiga och ansvarsfulla (som när vi faktiskt lagade en rrrrrrrriktigt god middag med grönsaker och stuff första kvällen!) och bitvis lite mer åt det motsatta hållet (som när vi tog lift av en bil med män ~25 efter att dom tutat på oss, eller när jag med släptåg av Signe och Jessica blev på äventyrshumör och tog på våra finaste leenden och begav oss till stugan med de manliga 87orna som knackat på våran dörr kvällen innan och kom tillbaka med en platta hallonsaft). Och I'm telling you, äckligt, men det är najs med lite (läs mycket. Lite verkar inte finnas på min karta) snurr i skallen till tonerna av Babyshambles.

Vi har också tagit rrrriiiiktigt många snygga bilder, de flesta på mig har dock blivit monterade, de har klistrat in ansiktet på någon som är mycket fulare än mig på dom. Sånt är inte snällt.

Nu ska ni lyssna på vårat soundtrack.


Ooh I believe in miracles where are you from you sexy thing

TJA idag är det MÅNDAG jag är LEDIG och jag ska ut och möta VÄRLDEN
peace out fellows



Ska hämta min klocka samt köpa hörlurar. Ok? Bra.

blogg snack hit och dit

Godmorgon världen. Här sitter man då och bloggar denna molniga juli morgon. Eller i ösmo är det ialf molnigt. Har ju som tidigare sagt vänt på dygnet ganska hårt, så egentligen är det inte "morgon" för mig utan mer eftermiddag då jag gick upp 22 igår kväll. Eftersom alla andra normala människor går och lägger sig då, (inte borka förstås) så har jag fått sysselsätta mig själv med mig själv. Ehhh, jag har fått leka ensam alltså.. ehhe, ja. Skitsamma. Jag har ialf hunnit med att sms med Borka då hon inte är riktigt fullt normal utan också varit vaken inpå natten, spelat The Sims 1. fan vad kul det var föresten, längesen. Tränat styrka, yes nu ska ni få se på muskler. Ätit, de hinner man alltid. Tränat lite mera, det var ganska kul ju. Ätit lite mera, man blev ju hungrig.. en snabb dusch alldeles nyss och emellan alla dessa grejer har jag väl kollat runt i alla människors bloggar. Stilrobin.com är en ny favorit som BlondinBella tipsade om häromdagen. Jag fastna direkt. Människan är ju snyggaste jag sett. Bisexuell dock, men då får man kämpa hårdare bara! hehe Men ialf. Eftersom han sovit hela natten och bara hunnit ladda upp två inlägg medan jag varit uppe hela tiden så roade jag mig med att läsa lite ur hans kategori "Hud & hårvård"  Och då kom jag till det här inlägget, läs följande innan du startar videon.

Testade att vaxa mig själv
Nu har jag vaxat mina armhålor och det var inte alls så farligt som jag förberedde mig på, men det svider rätt mycket såhär efteråt. Det säg ju att ska man vara fin så får man lida, haha! Här är en video som bevisar min dumhet.

Jag snabbade på videon litegrann eftersom jag bara pratade en massa strunt i början för att lugna mig själv, men jag la på den sista delen ytterligare en gång fast i slowmotion. När jag skulle köpa vaxet fick jag reda på att stripsen från Veet for men har slutat tillverkats, det finns bara hårborttagningsmedel kvar. Idiotiskt va?! De måste ju utöka sortimentet och inte ta bort de lilla som finns för oss män. Idag fick jag köpa det jag skulle ha från tjejavdelningen.


Medan alla normala människor låg och sov i sina sängar denna morgon.
Satt jag framför datan och höll på att kissa på mig. Åh va det var skoj

Upp och ned, ned och upp



Förresten så har jag hört att
våran besökslogg är ganska stabil?

Monicaaaa?



Och nej, ryktet ljuger inte!

Shulle har skaffat glasögon.

Betygen läsåret 09-10!

(Förresten, nu blev jag lite upprörd. Nästa år är det år 2010, då kan man ju inte säga nolltio, eller? Vad säger man då? Svara mig du allsmäktige ty jag undrar)

Konsekvenser..

.. av att tälta. Jag somnade vid tolv igår natt. Vaknade vid 11 idag, kollade på klockan. Gick på toa. Gick och la mig igen. Vaknade igen för en timma sen. Jag har sovit i 20 timmar.. minus en 2 minuter till toa besök. Det är en anledning till att jag inte tältar. Man sover så dåligt, så man tar igen det när man kommer hem. Vad gör man mer när man kommer hem.. Jo man upptäcker alla fästingar som sitter här och var. Hittat en idag, och den satt granne med mitt skrev! Farliga grejer alltså. Sen orkar man inte packa upp väskan direkt när man kommer hem. Hade ju inte planerat att sova i ett dygn liksom, så nu luktar det blöt handduk i min hall. I väskan luktar det mer mosade vindruvor än blöt handduk. Utöver alla dessa härligheter så har man, träningsvärk? Det känns som det ialf, i hela kroppen. Vi snackar ont i axlar, ryggen, rumpan, låren, vadera. Sovit så mysigt på marken så man har ju så jävla ont all over. Nej, tälta är inte att rekomendera.

Vad ska man göra denna morgon då? Käka frukost kanske man ska ta och göra. Träna lite, lyssna på musik lite. Innan grannen går och lägger sig. Sen ska jag pröva att gå och lägga mig.. om jag sovit så länge kan jag jju sova lite till. Tråkigt att vara uppe på nätterna. Ensamt. Gud vad hungrig jag är.. står inte ut längre. Nej nu måste jag slita mig från datan. Innan den blir till en grillad kyckling. Åhhh, kycklingggg


Glad och pigg när vi kasta loss åtmistonde, sen gick det sakta utför..


Stabilitet

Under två dagar nu har en viktig baspelare i mitt liv sviktat, vilket rungat min värld och gjort mitt psyke labilt.

Våran internetuppkoppling har strulat.

Men det är fine nu, "pappa fixar" är ett fint koncept och jag står stadigt innan det inträffade något allvarligt. Och jag har Spotify igen. MSN klarar jag mig utan men Spotify har kommit att bli essential.

Windows Media Player känns ju bara sååååå 2008 ...

All the feelings you got for me, it's lika you're a dog

El Perro del Mar är det enda jag vill lyssna på just nu


El Perro Del Mar


Jag saknar alla nu. Vad gör ni nuförtiden?

Jag jobbar och sliter hela dagarna medan andra får ligga ute i solen och bara ha det bra. Dessutom så verkar det som att massor har hänt, Louie ej involverad. Det suger. Livet suger. Hehe nej! Älskar mitt liv. 
 
Det här känns lite busigt, sitta på jobbet och blogga. Undrar om man får det. Har ingen aning, men man får ju maila. Då borde man få blogga. Ett blogginlägg är typ som ett mail till hela mänskligheten. Typ.

NÄR SKA VI SES? 

It's raining men

Jag måste säga att jag undrar hur jag hamnat i denhär sitsen. Antagligen vore det bäst om jag bara satte mig själv i celibat och på vatten och bröd, slutade borsta håret och raka mig under armarna och bara liksom. Avancerade ned några nivåer.

Jag tror att jag ska börja med att hämta ut mina nya glasögon, och sen, för resten av livet, inte prata om något annat än Harry Potter. Wish me luck!

Och förlåt också. Jag har varit ganska dum. Jag antar att det är så det går när man låtsas som att det inte finns nåt i morgon och inga konsekvenser. För det är så jag har blivit. Dum i huvudet. Nu kanske ni som inte gjort det innan kan förstå mig - i alla fall lite. Puss!

i say a little pray for you

Idag ska jag ut och åka båt. Sen ska jag sola och bada och grilla och tälta. Fast inte frivilligt, tälta alltså. Jag gillar inte att tälta. Ida och Emil tvingar mig. De såg så ledsna ut när jag inte ville följa med så jag lämnade walk over. Så nu måste jag leta efter min sovsäck, och packa tandborste. Jesus Maria. Jag får inte glömma toarullen heller. Så länge den är med så är det lugnt. Nu kanske man inte ska nämna toarulle saker i samma mening som heliga saker.. men toarullar är också heliga för mig. Nej nu vare packning som gäller. see you

Jag vill ju bara sjungaaaaaa om Louuiiiisaaaaa om hur jag känneeeeeeeer





Var äääääääär du Louie jag
SAKNAR DIG!



Min nya kärlek





Äre bara jag som ska blogga här eller?
Skämmes ta mig fan kära bloggkamrater. (Och PUSS på er)

keep it cool uho

Jag har funderat på en sak. Ni vet nappar? Alltså godisnappar?
Aa, dom är ju asgoda. Speciellt dom rödgula. Så en dag hade min mor helt plötsligt köpt - lyssna nu - laktritsnappar.
Och det är ju inte det att jag inte smakat såna förut liksom, det har jag, men jag har kommit på en cool grej.
Lakritsnappar är skitgoda om man har jättemånga i munnen. Om man har sådär många så att man inte kan tugga ordentligt - då är de som godast.
Insidertips. Puss!

Among may come a bigger one


ja, jag lever borka

Film mys med Ida & Emil igår och ikväll. Eller inte så mycket mys kanske , bara thrillers/skräck/rysare hära. Försökte sätta på gamla hederliga Freaky Friday men Ida stoppade mig. Det blev the grudge istället.. jag har underskattat de filmerna, japanska filmer dödar! Fast det hade inte varit samma sak utan vårat HB System. Nu måste jag färga håret blont igen föresten. Har inte vågat se mig själv i någon spegel på hela dan, får en känsla av att det inte kommer vara mitt ansikte under det svarta håret. Så om ni träffat mig idag så kom ihåg det, ifall jag såg ut som en antilop. Nä nu rullar House of Blood i dvdn. Ska avrunda, stänga av datorn och dra upp fötterna från golvet. Sen är jag back in action.

Fotade Ida & Emil lite snabbt när vi var hos henne igår och hämtade filmerna.
Här har ni några schysta. I think.




Grattis till era 3 månader ihop!


Jag har ingen kommentar till detta



Behöver jag ha en kommentar för detta?  Svar: Nej.

Jag struntar i vad resten av er tycker. Här kommer Markus iallafall!


Louie is going to... EMMABODAFESTIVALEN!


Markus Krunegård ska spela och jag ska seee det!

(Jag kommer hitta den Borka. Jag ska bara tänka lite först)

Jag är, som ni vet, en flicka med många fördelar. Ni som är mina vänner kan vittna om min otroliga skönhet, min höga kompetens inom nästan allt jag tar mig för att testa samt mitt otroligt varma hjärta. Men nu känner jag att tiden har kommit. Tiden då jag ska krossa eran bild av mig som en perfekt varelse.

Jag måste berätta om en av mina (få) nackdelar.

Som de flesta andra tonåringar har jag en dator. I denna dator finns en CDläsare som med tiden får ta emot en ganska stor mängd skivor av olika slag, innehållandes film, musik, bilder eller spel.

Mängden skivor kan lätt förvirra en enkel flickas hjärna och detta kan leda till komplikationer.

Ibland händer det att skivfodralet till skivan som för tillfället sitter i datorn får ligga kvar på en plats medans datorn flyttas, eller tvärtom. Detta leder i längden till att skivor och fodral ligger lite här och där; på skrivbord, i andra skivors fodral, osv.

För några månader sen såg jag mot min vilja på en skräckfilm. (Sen sprang jag hem med en sovande kompis i luren) Filmen handlade om spökungar som tog saker från folk och lade andra saker på deras plats. Tittade man på stället där denna ersättande sak hade legat innan kunde man hitta en tredje sak som egentligen skulle legat någon annan stans. Fortsatte man leta upp ställena där de hittade sakerna hade legat skulle man till sist finna saken man fått tagen.

Ungefär så har det blivit med mina skivor.

Jag tar ut Bob Dylanskivan ur datorn och sätter i en skiva ur min OCbox. Bob Dylanskivan får ligga på OCskivans plats i boxen. Sen när jag tar fram För sent för Edelweiss för att bränna av Tro och Tvivel hittar jag OC-skivan i CDläsaren och lägger den i fodralet till För sent för Edelweiss.

Förstår ni vart jag vill komma?

Min (Borkas) The Simsskiva är borta! Jag tror att jag ska gå och döda mig själv.


Uuuuuh aaa uuuuh


Har ni sett den där reklamen som körs på blogg.se om någon slags kondomutdelning, där det spelas små filmsnuttar som "kommer leda till" kondomanvändning?

I en av filmsnuttarna är det en man som hjälper en kvinna på  golfbanan, kompat av lite svängig musik står han bakom henne och rättar hennes sving. Detta klipp för osökt mina tankar till en av de sista gymnastiklektionerna för året, då vi skulle spela golf på gräsplanerna nedanför skolan.

Resultatet av detta ser ni ovan.

Alla reklamer kan ju slänga sig i väggen - det är vi som
har mest koll på detdär med erotik på golfbanan.

Oh Susie we ran out of time

Hej! Jag vill göra något roligt! Hejdå.

Alla utom jag åker till hultsfred.



Ellen fyller år imorrrrrrrrrnnn! 18 barre, GRATTIS!

Baba barabababaaaaaa!

Massa Miss Li, kaffe, facebook, Lite Ellen & Signe sällskap, Kunder, Lurade kunder som försöker få upp enkronan, Lite mera Miss Li, Rusningar av folk, några as jobbiga små barn, Håkan Hellström, Telefonsamtal till Julia, Lite mer facebook, blogg, pinsamma samtal till chefen, meeeeera blogg, nudelwok,, Massa söta små ungar och klockan är 6!

En arbetsdag går egentligen ganska snabbt!

Beauty is a card that must get played by organization



Fy vad han är min man alltså.

tjaaaaaaaaaaaaaaa!

Idag fick jag reda på att jag ska fara upp till norrlands mörka skogar eller juste de är ju ljusa nu på sommaren till ett ställe som heter Tavelsjööö vid Umeeeeee Onsdag - Måndag till pappas kompis. Det blir späännande!
Lapen ska med så jag kan kolla  på lite filmer påväg upp och hem och förhoppningsvis har de trådlöst nätverk som jag kan låna!

Obs! Lägg märke till mitt försök att låta lite norrländsk!

En dag i juli, inte en fredag tydligen

Hahah juste! Det är lördag idag.

SÅ närvarande är jag

Idag är det fredag



Now the rainman gave me two cures,
then he said "jump right in!"
the one was Texas medicine,
the other was just railroad gin.
And like a fool I mixed them
and it strangled up my mind,
and now people just get uglier
and I have no sense of time.
Oh, Mama, can this really be the end,
to be stuck inside of Mobile
with the Memphis blues again?

one 2 three four!

..ger er härmed sommarens hetaste party låt. Gillar den grovt
Lovar er att ni kommer inte att missa den. Men langar den nu så ni vet vad ni har att vänta er ;)
Undrar om den kommer spelas hos Ulla ikväll? Har hon spotify så är lovar jag er den här på högstavolym.. och Emma på det högsta bordet! Eller får se stämningen först. Nej nu är det dags att kila, got things to doooo. Laddar kameran för fulla gubbar, remember that chícks! hehe, lyssna på låten ocksåååå



Dålig fantasi, riktigt dålig fantasi.

En artist som verkligen imponerade på mig förut genom att göra sin egna musik och stil trots att ha vunnit Idol har verkligen gjort mig besviken. Han är inte en förebild eller favoriten i skivsamlingen men han är väldigt duktig och musikalisk.

Jag har inte kunnat undvika hans musik när han spelas konstant hemma i köket av min mor. Han har kommit ut med 3 skivor (vi har alla om ni undrar), den första var skön han var fortfarande ny och syntes inte till så mycket, den andra var sådär men fortfarande ganska okej, den tredje kunde varit bra om han inte tagit efter en annan väldigt känd artists hitlåts melodi i mer än 2/3 av första låten på skivan. Inte okej! Varför bytte han bara inte ut några få och små ackord som skulle gjort låten helt okej (den med)?
Jag vet att det nästan är helt omöjligt att göra något nytt nu för tiden men nu gick det iaf över min gräns.

Daniel Lindström/ Deep Inside - Leona Lewis/ Bleeding love.


 
   

farväl solong aufwiedersehen goodbye

Inom två timmar åker min moder & fader till vårat kära landställe på Åland. Och stannar där 3 veckor(! inom parangtes för julias skull, och för min egen, kunde ju bara inte utelämna den helt och hållet) Det är inte förska gången som de åker dit i 3 veckor förstås. Men det är första gången som de lämnar mig home alone totally alltså, eftersom min bror som annars brukar finnas hemma med ett vakande öga på mig.. inte finns här nu. Han är inte död alltså, han bara drog till Grekland a time ago och kommer inte hem for a whileeee.

Första kvällen i mitt tomma palats ska fördrivas... hos grannen. Det är så att jag har blivit bjuden av Ida att dra några vattenpips bloss där med henne + några. Kunde ju bara inte tacka nej, mysigaste i världen att sitta ett gäng i filtar på någons altan med skicka runt pipan. Snacka en massa om allt genom tiderna och klia sönder myggbett. Men innan det ska jag hjälpa mamma att packa allt inför deras semester. Man vill ju inte att de ska missa båten, hehe. 




Ida & jag long time ago. Kunde inte börja tidigare, tror det är mars här typ.

Detdär med att anpassa sig till samhället ...

I mitt yrke som glad estetsångfågel ingår inte alltid att tänka på hur jag beter mig och var jag beter mig. Att mycket falskt dra ett känslosamt Håkan Hellströmcitat i öppen korridor eller cafeteria är inte alls en ovanlighet, men i skolan har folk slutat reagera på det.

Ibland glömmer man att resten av världen inte gjort det.

Detta ledde igår till komplikationer då jag och Johanna gick från Coop, där vi varit och hälsat på sexy Borka i coopoutfit och införskaffat kaloribomber i form av Ben & Jerrys och smågodis inför en gråtepisod i soffan med P.S I love you! (Gud vad efterblivet att avsluta meningen med ett utropstecken. Men filmen heter väl så, med utropstecken? Aja, nu vet ni att jag inte skrev det frivilligt!)

Jag hade haft Hey Jude på hjärrnan hela dagen, och var nu glad och ville ha utlopp detta. Ett utlopp i estetperspektiv är ett skrik för full hals, gärna med en passande rörelse till. Det kan vara några catwalksteg, ett hopp, ett ansträngt ansiktsuttryck eller kanske en aggressiv omfamning av en kompis inom räckhåll.

Vägen där vi gick var inte hårt trafikerad, men det körde bilar på den. Så när jag drog en låång (tänk cigarettändare) vinkrörelse över huvudet och skrek "Hey Jude, refrain!" borde jag egentligen inte ha blivit förvånad när firmabilen med två män ~25 besvarade min "vinkning" med att tuta och skrika hysteriskt.

Yess.

En annan sak som man lätt glömmer är en viss sorts mäns reaktion på korta shorts och klänningar.

Män är intressanta.

Aja. Det är alltid kul att kunna sprida glädje.


På Julias önskan.

Att jobba i butiken idag var inte lika kul. Det är konstigt nog lugnt. Alla är väl och badar, äter glass i hamnen, ute med båten eller något annat kul medans jag står här.

Men iaf, mellan ingången till "gallerian" och butiken finns en trappa där man dagligen ser kund efter kund gamla som små huka sig ner för att leta efter något. För där har ett barn (gissar jag) eller någon annan omogen som tror själv att den är rolig klistrat fast en enkrona. För den enkronan kan man knappt köpa ett tuggummi, varför envisas man att försöka få upp den, man blir ju inte direkt rikare på nått sett. Jo, för att det är riktigt frustrerande! Jag har själv försökt sparka bort den ett antal gånger så jag är inte mycket bättre själv. Men Julia hon är ju rätt bra, hon tänkte lite innan hon hann böja sig ner.

En varning;  Försök alltså inte få upp enkronan om ni mot förmodan någon gång skulle få lusten att hälsa på mig här nere i källaren!

På jobbet idag igeeen!

JAG SKA  TILL GOTLAND V. 30!


Detdär med små tillbehör.

Klockan är nio torsdagen den andra juli på sommarlovet. Mitt mobilalarm drar igång Tro och Tvivel på en lite överambitiös volym (hade jag verkligen sovit hade jag antagligen stängt av den innan jag ens hunnit reflektera över varför den satt igång) men jag är redan vaken i färd med att ta tag i dagens första utmanande problem.

Det är så att jag har en grej för mig att jag går runt och ställer husets alla gitarrer i enligt min pappa olämpliga vinklar på ännu olämplingare ställen. Snäll och pedantisk som han är min far går han alltid och ställer tillbaka dessa gitarrer i sina ställ, vilket skapar problem för mig eftersom att jag fungerar så att TROTS att jag ofta lägger ifrån mig mina prylar på helt random ställen vet jag för det mesta vart dom är. I alla fall när det gäller större saker i alla fall, som stora kläder. Eller väskor, eller gitarrer.

En annan sak är det med lite mindre saker. Som capon och stämmare, till exempel. Dom brukar jag hålla reda på genom att lägga i anslutning till den ifrånställda gitarren.

Ser ni mitt problem? MITT CAPO ÄR BORTA!

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

(Jag vet att det är grymt ostylish att ha smileys i blogginlägg men det fanns inget annat sätt att beskriva den starka känslan av obegränsad saknad)

Nu till något som vi kanske borde ha börjat med att diskutera. Vad gör jag vaken över huvud taget? Och hur kommer det sig att jag både tvättat ansiktet och ätit frukost fastän klockan bara är nio?

Faktum är att det inte finns något vettigt svar på den frågan, förutom "jag vaknade automatiskt". Men hur otroligt låter inte det? Det är nog bäst att inte berätta det för någon, dom skulle tro att jag ljög.

Min favoritställning och pappas hatställning gestaltat av
hans vinröda Norman och min Fender Catalina.

Bara jag som njuter av vädret?

Idag står jag i butiken och hänger, neej jobbar. Jag har saknat Tiny, det är så mysigt här.
Jag ska stå här på jobbet til 18 ikväll, vädret är dåligt eller mindre bra (tror att det är bra med lite regn med tanke på min grisrosa rumpa som stektes onödigt länge igår på ringvägen.) och jag har hela kvällen uppbokad av mer eller mindre roliga saker, som att färga håret på min moster, faster och mamma. 
De nöjer sig inte heller med bara färgning utan ska slingas också. heh, nej men det blir spännande. 

Trots detta tror jag att dagen kan bli riktigt lyckad och den där greys boxen min vän skrev om kommer inte att bli sedd inatt utan med mig imorgon kväll! heh!

pussssss!








RSS 2.0