Nu är det fredagsmyyyyyys!

verkligen sjukt ont i huvudet, det känns som om min vänsterarm har tusen blåmärken, jag är allmänt trög, sitter hemma en fredagkväll, kollar idol, äter godis och är vaccinerad som typ resten av nynäshamn. Hoppas bara det hjälper...


If you're going abroad I can't help you, If you're crossing the street I might be there!

Idag var estistiskaprogrammet minus ettorna på dansens hus och kollade på modern balett.
I början verkade det lovande och jag blev till och med lite fascinerad men efter mer än en timme märkte jag själv att jag missat en halvtimme på grund av att jag sovit. Hm, jaaa vet inte om det betyder något.
Hade varit skönt att ha en aning om vad föreställningen skulle handla om innan man fick se den.. men jag är nöjd. Jag gillar när vi hittar på sådana här saker men hoppas nästa gång att det kanske är inom musikämnet. Kanske konsert eller musikal, vem vet?

Jag brände precis min tunga på den varma chokladen, jag åt pannkaka till middag, jag lyssnar just nu på mysiga Lykke Li och ska snart gå ner och göra med en god smörgås, låter det inte mysigt? aja.  

Hela den här veckan är väldigt händelserik. På torsdag och fredag kommer det nior för att kolla på estetprogrammet och jag hoppas vi får några med oss. Vi har ju städat, vääääärldens bästa guider och till och med bakat. Imorgon ska jag ringa ett samtal som jag hoppas går bättre än vad jag kan föreställa mig och på söndag åker D till Australien, det blir roligt (för honom) hehe.

Ett litet musiktips bara, jag gillare!  




Uppdaterig av Julia: Jag missade också en halvtimme av dendär föreställningen. De borde fatta bättre än att sätta in bekväma åskådarfåtöljer!

Hehe,



På en fördjupningsvecka förra året fick vi spela in låtar. Låtvalet blev då Heaven's on fire och våran egna fantastiska finnish girl stod för sången. När vi får inspelningen av Jimmie ska den ut på Youtube. Och denhär bilden ska vara bakgrundsbild. :)

HEJ

Första måndagen efter höstlovet är avklarad, själv sov man två timmar i natt och var självklart exalterad över chansen att få vistas lite innanför låsta klassrumsdörrar. Overheard minst två olika personer säga att de, eller någon kompis, somnat på en lektion. That's the spirit.

Sådär. Meningslöst inlägg, men nu var det i alla fall gjort. Må initiativen och kreativiteten ... råda.

Detdär med julsånger ...

På körlektionen sjunger vi just nu Stilla natt. Det blev en debatt om textraden då det klargörs att en stjärna kastar sitt ljus på barnet i stallets strå.

Emma: Hallå, är det skiner eller strålar?
Julia: Det är ju lyser!

(Rätt svar: Skiner)

Jag tror att våran körlärare älskar oss.

RSS 2.0