hei minun ystävä!

Helt plötsligt från ingenstans blev jag sugen påa tt lära mig Finska. Så tänkte jag att jag kunde börja med några enkla fraser att mjukstarta med. Google översätt har jag hört funkar bra. Jag hade ju redan förberett mig på att det inte skulle vara som att lära sig cykla. Men detta blev ju en positiv överaskning. Finska verkar ju inte alls så svårt att lära sig, det här ser ju ljust ut!





congratulations dear

Idag när jag stod i kassan på Bikbok och skulle betala mina leggins (149:-) så sa kassörskan 99:-. Jag räckte långsamt fram min hundring, hon knapprade på kassan, jag tackade, hon tackade och jag gick därifrån. Gud är på min sida idag känner jag. Kanske ska köpa en trisslott?
Nä, vad jag ialf ska göra är att hoppa in i duschen. Föna håret. Klä på mig. Måla naglarna. Locka håret. Sminka mig. Byta kläder 3-4 gng. Sen gå till lokalen. Sen ska jag daaaaaaaaaaaaaaaaaaansa hela kvällen lång. Musse fyller årrrrrrrr. Idag köpte jag också min första egna fågelfrö påse, glad. Ska festa på den ikväll också. Juste, jag hade en beaf med en tjej på tåget idag. Hon härmade vad jag sa några gånger så jag började kolla på henne. Så ville varken hon eller jag ta bort blicken så vi satt så ett tag sen började hon spärra upp ögonen och jag vågade inte skratta för hennes pappa satt bredvid (förresten sa jag att hon kanske var 10) Så jag lät henne vinna, så nu är jag fett sur. Aja, man kan inte få allt i världen. Nu blev mamma sur också för jag sa - Måste du stå och läsa över axeln på mig. Då började hon predika om att man inte ser ett skit i hennes ålder 20cm ifrån ens ansikte utan glasögon. Så därför kan jag skriva det nu även fast hon fortfarande grejjar bakom mig. Den här dagen äger.

Jag har börjat undra om något som karma och dejavu verkligen finns. Igår skulle jag åka på en falsk sms biljett. Jag ville inte, för jag har dåliga erfarenheter av sånt där. Alla andra hde busskort förutom jag, men ingen ville byta. Dem sa asså emma vi åker på sånt där hela tiden det händer ingenting. Okejdå sa jag, tog hennes mobil där hon hade fixat en åt mig men frågade i säkerhetsskull en gång till om hon var säkert på att den var rätt. JAAA svarade hon. Busschauffören stod kanske i 5 min och glodde på den där biljetten. Sen tillslut han bah - Vad fan är r-cg för något!? Pinsamt tystnad. Min mammas kompis satt på bussen också som skulle tjivas med mig och sa, - emma åker du på falsk biljett? över hela bussen. heheh, neeeeeejdå svarade jag. jätte pinsamt. Min kompis svarade oj det blev visst något fel men vi ska bara åka 2 stationer kan inte vi få göra det. Jo det fick vi. Det där var karma ändå upp i a hålet. Men nu ska jag duscha tjing tjing.


Två inlägg på en kväll, kors i taket!

Såg för två sekunder sen att världens mest uttjatade film med världens töntigaste men sötaste handling ska gå på söndag klockan 21.00. Alla mina vänner hatar mig som gillar den här filmen och dör varenda gång jag föreslår att vi ska se den men nu ska jag allt göra det. Ensam eller med någon det kvittar.
Kan ni gissa filmen.. Ja, såklart LOVE ACTUALLY! wiiiiiiiiiiiiieee!  


Pretty young thing repeat after meeeeeee.

Snart har vi höstlov, ville bara påminna er om det!


"He may have left the earth but he will never leave our hearts"

Av de senaste 6 inläggen har jag uppdaterat 5. Tänk på det ni.

Rubriken handlar naturligtvist om MJ. Svåring vaa. Kuggfråga. Aja. Ialf. He. Sitter och lyssnar igenom några av hans underverk och funderar lite. Frågan är om jag ska sjunga en låt som jag gör helt okej, fast som jag inte gillar. Eller om jag ska sjunga en låt jag gillar fast som jag inte vet om jag gör helt okej. Splittrad var ordet. Bajsnödig också. Men nu fick jag sms.. hm. Borken: Fixar du masker? Juste. Har ju lovat att fixa masker till maskeraden.. måste börja sy. Svarar: Ja det gör jag. Fan vänta... Back from business, pepparkakor inte bra check. svarar: Ja det gör jag. Måste fixa tyg bara blabla. Stressad nu. Mitt te har kallnat. Mjölken är slut. Ledsen. Hungrig. Klockan är 4. Ringa mamma om plåster. Data högtalarna brusar. Usch. Pretty young thing. Na na na. Bra låt. Nu ska jag ta fram symaskinen hejdå.

I biblioteket

1. Jag hade precis kommit in på mitt konto. Då jag upptäckt att någon sparat bilder på datan.
2. Gud vad intressant tänkte jag, detta måste vi se vad det är för något. Vem har suttit här, hmm intrssant.
3. Jag klickar på en av de 2 ikonerna.
4.
5. Loui - Med gud vilken äcklig bild!
6. Jag - Men det är ju jag!
7. hahahahahahahahahahhihihihihihihihohoooho jätte roligt ju

8. logga in på bloggen och skriva ner det.


Karhukopla, Beagle Boys, Panzerknacker

 




Emma? Louie? Johanna? Julia? Emma?


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

En fågel viskade i mitt öra att McDonalds tagit ut chili såsen ur deras chicken wrap. Så idag tog jag och några talibaner vägarna förbi Haninge C för att kolla upp denna sägn. Och så sant som det var sagt - chicken wrap har kommit hem! MEN... den kostar ju nu 22 kr. Åh jag hade dock bara 21 på mig. Så det blev till att tröst äta 2 cheeseburgare istället och några tårar blev det väl. Men det var gott det med och magen klagade inte så mycket. Nu ska jag gå och kolla vad vi har i kylskåpet. mucho hungro. arriverderciiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Va? Va? Va?


Det var dags att lägga upp denhär bilden kände jag. Den är från i början av terminen, när vi fick bildrebusar där vi skulle solva och skriva lösningen under bilden, som i ovanstående exempel. Varför Borka skrivit såhär förstår jag dock rakt inte.

Jag frånsäger mig förstås allt ansvar för detta.

Det blev inte några läxor. Men det blev en jävla massa bullar

Nu har jag bakat 98 bullar. 60 st vanillisar och 30 st hederliga kanelisar. Helt själv också! Annars har det alltid varit så att mamma gjort degen och jag bullarna (det roligaa. hehe) Men nu tänka sig klarade 17 snart 18 åriga Emma sig själv. ( sing hallelujah sing it sing hallelujah.. lala) Fast det blev bara 92 bullar som fick packeteras in i frysen. Två hann mamma få i sig och så två till mig med då.. hehe okej 4 rah. Och dååååååååååååååligt goda dem blev då. Nä inte så dåligt hurru Emma. Snart början, 22.35, en film på 2:an som jag är lite nyfiken på. Maneater tror jag den hette. Eller Manhater kanske det va. I vilket fall som så hade jag tänkt se den. Gillar sådana där sjuka filmer om mördare helst serimördare och så snygga dektetiver med polisbrickor. Brunetter såklart. Finns det ens blonda kriminalare? Guys då menade jag. Tolkar tystnaden som ett nej. Sen när jag somnat och vaknat igen imorgon bitti. Det vill säga om jag inte liggar och rispar med fingret i väggen i sömnen som inatt  och väcker mig själv av ljudet. Det var förresten något nytt. Annars är det ju kanske så att man fryser eller snarkar så högt så man väcker mig själv (ja det händer mig) eller ställt klockan fel eller vaknar av några new jersey kids som bråkar i Tv, ja ni förstår. Men att vakna av att du ligger och rispar med fingret i väggen var otippat. Och obehagligt. Jag går vidare, så när jag vaknat imorgon ska jag äta en härligt frukost ta en varm dusch och sen gå till skolan! Gud vad jag längtat. Det är överskattat att sitta hemma när man är sjuk. Kan man dö av utråkighet så gjorde jag det idag. Och sen på kvällen blir det att mysa ihop sig hemma hos Ida och titta på Idol. ( Det är inte som när man var 13 men någoting är det ju ändå med det) Så blev det här ett jätte låååångt inlägg också. Men det tyer jag att det kan få vara med tanke på att jag är den enda som uppdaterar något i den här bloggen! Jag efterlyser mina kamrater. Is there anybody out there? Någon, ingen. Nä. Men nu blire hejdå. Hejdååå


October is before November





Höstmys musik du vet.


En väldigt skön söndag morgon.

Jag vaknade elva, åt frukost, kolla nyhetsmorgon som alla andra pensionärer, målade vinrött nagellack och drack en kopp thé. Är jag 40 eller 17? aja.. 

Nu sitter jag vid datorn och tror att jag blir väldigt känslomässigt påverkad av Melissa Horns musik, helt otroligt bra är hon. Det kanske är i såna här stunder man ska testa sig på att skriva sina kärleksdikter till skolan som skulle varit inne för sådär några veckor sen. Kanske är i rätt mentala tillstånd liksom. haha

På tisdag har vi muntlig redovisning på kulturhistorian. Jag ska prata om nefertiti och borde börja sätta mig in i vem hon är så jag inte gör bort mig helt, alltså blir det nog min söndagssyssla, wihoo. Sen ska jag seeee idol reprisen också



Goder morgon i denna sal eder önskar vi eder önskar vi

Detta behöver du

  • Fransk tebaguette. (Det är egentligen Skogaholm som gör dem..)
  • Bregott med havssalt
  • Kokt (eller rökt, det får du avgöra själv) Emilskinka. Hehe.
  • Bravo tropisk juice
  • Isbitar
  • 1 st glas
  • Eventuellt 1 st tallrik, du kan ju ta det i handen också



Fungerar lika bra som frukost som till lunch som till mellanmål som till middag som till kvällsmacka.

Och med detta överlevartips säger jag godnatt


Mr Tambourine man

Jag har egentligen ingenting att säga men får lite skuldkänslor för att jag inte har skrivit på huuuuuuuur länge som helst. Men jag är i en har-inge-intressant-att-skriva-period just nu så därför är det nog bättre att jag låter bli.

Fast ni kan ju får veta att jag ska klippa mig idag, lite spontant sådär. Vem vet, kanske snaggar mig eller page sen ska jag åka utomlands snaaaaaart! Tyyyp nästan precis 2 månader + 3 dagar sådet så och Louisa ska med, det gillar vi!

Heeeeeeeeeeeeeeeejdå, pussssssssssss! 

Kulturhistoria





.. You got me right there mama


Kulturhistoria - Det Gamla Egypten







..I've got no words for you mama


VI ÄLSKAR MIKIASSON

Highlight från Emmas inlägg tidigare idag:

"Och det surrar runt en geting i mitt rum. wako. I'm gonna kill it. smashhhhh. die motha fucka, mohaha. Vi har idrott idag."

goder morgon goder morgon lalablalbala naaaa

Sova. Vad fan är det? Tänkte jag 03.15 inatt. Men gudarna ska veta, att det tar jag tillbaka. Jag minns inte ifall pappa väckte mig 07 imorse som jag bad honom igår eller om han glömde det som många andra gånger förr. Han gjorde säkert det ändå imorse, så viftade jag iväg honom och somnade om. Jag har ett myggbet på handleden. Och det surrar runt en geting i mitt rum. wako. I'm gonna kill it. smashhhhh. die motha fucka, mohaha. Vi har idrott idag. Ja, jag ska till skolan. Men jag har inga skor till dessa bravader. Jag hatar, jag upprepar h a t a r löpar skor. Det blowar helt enkelt. Sucks you know. "men det är bra för dina knän och fötterna blabla" vet du vad som är bra för min kropp säger då? Jo att inte gå ut alls och bara ligga hemma. Det är harmoni. Jag kan dock inte bestämma mig. Om jag ska rappa på och ta 11 bussen så käkar jag i skolan med mina estet fellas. Eller tar 12 bussen och knaprar i mig något discussing norrlands bröd som farsan alltid fyller skafferien med. Vi har inget annat för tillfället. Uhhä. Koka ägg då? Nej inte morgonen, tack. Men koka gröt då ialf? Gröt? huh? you want me to kill you to? Nej det här är anledningen till att jag aldrig äter frukost. Inget smakar på morgonen. " morgonen tänker ni" Ja morgonen, klockan må vara 11 men jag somnade inte åtta som alla andra kattungar där ute. Sen kanske ni tänkte på en till sak som jag också tänkte på.

WTF PRATAR JAG MED MIG SJÄLV FÖR!? adiossssssssssssssss and i'm outtt

ps. det blir inget 11 buss för min del. det blir norrlands tunnbröd hära. hårda också. mmh toppen. d to the fuckin s.

peace out

RSS 2.0