hejsan hoppsan fallerallera

Idag har vi haft mysik och sen sånglektion och sen så har jag fotat Johanna. Ha. Roligt. Vi tänkte inte på att det var skitkallt och att vi kanske skulle haft en plan vart vi skulle åså. Aja iaf på musiken så spelade jag tillsammans med Jullebulle (julbulle nästan, det är snart jul) och Patrik. Det var roli. Vi ska ju egentligen spela Stuck in a moment bara men sen satt vi och chillade och började spela With or without you och det var mysigt.
Sen hade jag iallafall sånglektion. Linda. Grillar. Mig. Avistaövningen gick väl bra och sen så gick det dåligt och jag tycker ointe om sånglektioner.
Fly me to the moon har jag i läxa. Nice.
Åt världens äckligaste "calzone" på 7eleven också fyfan jag varnar er




Det viktigaste i ett Lucia tåg ÄR att inte ha för kort klänning. Punkt.

Jag sitter oh funderar på om det är möjligt att förbjuda videoinspelning på lucia. Så slipper man skämmas i 3 veckor och bara i 30min istället. Men det kommer alla väl göra ändå. Varför lever i en sådan teknisk värld.
Det var länge sen jag gjorde sånt här. Gå med klänning i skolan, glitter hårprylar röda rosetter. Jag vet inte om vi går ihop riktigt. Jag var ju trots allt inte med förra året och innan där så krigade jag alltid för att få vara tomte (Jag var grym som tomte). Aja, jag behöver ialf inte gå sist iår. Det blowar att gå sist som tärna. Jag menar i mitten är man ju ändå omringad av ljus och nattlinnen och alla som sjunger. Stämning helt enkelt. Men sist så hakar man bara mest på och står och ser söt ut. (Och fick bra betyg) Därför var det ju bekvämligt som tomte, man behövde inte riktigt ha någon press på sig att kunna texterna, man skulle ju efterslänta och sitta ner osv. Vem bryr sig om tomtarna sjunger. Jag vill vara tomte. Men det kommer ju aldrig hända. Jag har lucia nattlinne på mig. Lucifer nattlinne typ. Och en massa ljus och eld och brinnande hår och är ni säkra på att Lucia har med Himlen och helgon att göra. Det säger ju sig själv Hel-gon. Jag tror att djävulen vill att vi ska klä ut oss som Jesus i nattlinnen och utsläppt långt hår och förhoppningsvis börja brinna så han kan njuta av julen också. Jag tror att den här helgen uppfunnits för att jävlas med en massa barn och ge dem men för livet helt enkelt. Det enda bra med lucia är att man får pepparkakor och juice och lussebullar och nektariner. Eller clementiner. vem vet. Fast det är väl en till plan av djävulen att övergöda alla kids där ute och ge dem diabetes och hjär- och kärlsjukdomar så dem där innan de blivit 30. Lucia bandet är ju faktiskt rött. Han kankse vill markera att han är dominant över Jesus. Fast han skulle nog hellre se bandet runt halsen än midjan. Och det där glittret på huvudet, det är glorian som fallit ner och bara inte är så speciellt magnifik längre. Jag vill ha uppsatt på Lucia. Men även fast jag inte underättat mina tärnkolegor så känner jag redan deras hatblickar bränna sig in under huden. Jaja jag ska inte ha uppsatt. 
Funderar också på att sjunga ett solo. Måste testa låten lite bara. Sen snacka lite med Linda coachen the woman. Vi får la se. Oj det blev lite overkill med den här texten. Men har jag någonsin haft några andra tankar om mina inlägg - nej. Det är säkert jätte lätt läst och förståeligt, och rätt stavat och monica skulle bli jätte stolt. Nu ska jag sluta. Hejdå


RSS 2.0