4 väldigt långa dagar kvar till

HÅKAN HELLSTRÖM!!



(
är det bara jag som tycker att det är väligt dålig uppdatering här?)

Sommar, sommar och sol! Havet och vinden och doft av kaprifol lalalala

Mammas hus utan snö och utan solsken.

Sommaren är efterlängtad nu mer än någonsin! Idag snöade det PRECIS hela dagen!

Vintern är liksom ingen bra årstid för mig. Isfläckarna som ligger väl dolda under snön gör gärna så att jag halkar och/eller snubblar. Detta leder sedan till ett tjut i stil med "OH SHIT!", eller "ooooooouuupp!". Båda väldigt osmickrande. Men det kan jag bjuda på. Vad jag inte kan bjuda på är konditionen som bara blir sämre och sämre, när jag inte kan gå ut lika ofta som jag kanske borde. Extremt jobbigt.

Nu blev dettaväldigt gnälligt. Men det finns faktiskt bra sidor med vinter också. Brasa, mys i soffan med mamma och hundarna+Prinsen. (Prinsen är katten) Alla fåglarna som äter från vårat fågelbord är också fina att titta på när man sitter och äter frukost en lördagmorgon. Rådjuren som syns extra tydligt mot den vita snön. Favorit-platsen med is och lite sol. Raggsockorna. Den otroligt friska luften..

Herregud! Torö-syndromet har drabbat mig!

Vi har närapå tagit över hela världen

Jag och Julia arbetar med vårt projekt på EOSen, vi ska göra en jingel och en reklamaffisch om Byggdax, en skitmanlig byggaffär nånstans uppe i Norrland. Och den stora skrivaren i Estetkorridoren ville inte så smög oss ner till Grottan där teknikarna håller till, sprang in i en datasal och sitter nu och skriver ut bilder på deffade män med hammare. Jag hoppar till varje gång en riktig teknikare kommer in genom dörren, tänk om dom skulle komma på oss liksoooom. Det skulle inte bli kul.


(Vi funderar på att skicka en man-med-hammare-bild alla skrivare i hela skolan, hehehehehhhhhe)

B to the O to the R to the K to the A. Tjarå.




Julia har gjort den själv i paint. Snygg va?

Onsdag och skrål.

Onsdag morgon. Detta innebär sånglektion första halvtimmen, sedan alldeles för många minuter textkommunikation. Jag är inne på det andra momentet för tillfället. Det är lite tragiskt, men jag har omedvetet planerat att göra vårat stora arbete i ämnet sista kvällen. I alla fall att inte göra det i skolan. (Varför skriva om yttrandefrihet när man kan facebooka?)

Eftersom att både Louie och Borka har bloggat om dethär med odiskreta esteter måste ju jag också göra det. Det är så att vi (mestadels jag och Borka om jag ska vara helt ärlig) har en vana att gå runt och sjunga väldigt högt och ofta väldigt falskt i korridorerna. Igår låg vi i en hög på varandra i soffan i kafeterian och sjöng någon slags omusikalisk kanon på Håkan Hellströmlåtar en hel håltimme.

Detta beteende har vad vi hört inte riktigt blivit kommenterat ifrån utomstående, men vi har börjat misstänka att kommentarerna börjat krypa bakom våra ryggar. Inte för att det stör oss särskilt mycket. Inte för att det får oss att sänka volymen när vi lyckligt skrålar "JOHNNY VAREVASHJÄRTAS LÅÅÅGA!"

Vi är glada. Vi sjunger. Jag tänker inte skriva "acceptera det". Jag tänker säga "testa!"








Och förresten, det börjar bli lite pinsamt att ha värsta underskriften när jag är den enda. Hallå?

Man ska synas och höras!! Alla är ju så grå occh tråkiga annars..

Visst att vi esteter syns och hörs mycket. Men vad hade ni gjort utan oss? Jo, det ska jag tala om. VÄLDIGT TRÅKIG!
Så tagga till själva eller stör er på oss. We're here to stay anyway.

  / Louie

I danced for a while, and my moves would make you smile

Här sitter jag. I skolbiblioteket. Julia och Borka svarar inte på mitt sms som jag skickade för 20 minuter sen. Hungrig och trött, med en rosett i håret.

Jag älskar biblioteket! Man kan låna hur många skivor som helst i en månad! Det är en blandad kompott av gamalt och nytt som är lika rolig att bläddra igenom varje gång man är där. Älskart! 
  Det är super-smidigt om man inte orkar ladda ner, då kan man låna skivan, lyssna på den och om den är bra så lägger man in den i datorn. Huuuur bra som helst!

Varsågod Nynäshamns Bibliotek. Gratis reklam!

(vad har ni för ursäkt? vavava!)


Stupid bloody tuesday; ett sorgligt inlägg en tisdagskväll. Egentligen är det inte så sorgligt. Jag är nog mest bara trött.

Idag undrade folk om vi verkligen inte hade nåt slags problem. Vi är såna som bekräftar myten om att esteter sjunger i korridorerna. Men det är underbart. Vi syns och vi hörs. Så skare väl vara? Ofc säger jag.

De negativa tankarna får stå för de som tänker dem. Ha! Vi äger. Och jag är trött. Och om jag känner efter så är jag lite hungrig också. Hehhhhhh. Tjarå.


Louie is coming in!

Okej jag har inte varit särskilt aktiv i det här än. Men NU! Jag vet att ni blir glada!


Jag har ett avslöjande att göra ...

Sorka fick rosor i skolan idag! Det ni.

I övrigt känns det här som avslöjandets tid lite grann. Som om något ligger och trycker i luften och väntar på att avslöjas. Och så som man biter lite på naglarna och undrar vad som ska hända sen.

Nu ska jag sluta vara djup. Kvällen är ung, jag lyssnar på Zigenarliv Dreamin' och världen (Konsum) ligger för mina fötter med all världens skatter (godishyllorna).






PS. Är det jag eller ligger Louie lite efter i uppdateringen? Mhehe.

Angående min arbetsinsats tidigare

Alltså, som Julia tidigare nämnde så är det inlämningsdag idag på vårt historia och svenskaarbete. Och eftersom vi är kanske skolans mest planerade klass så är alla klara i tid.

..

Heh. Datorkunskap nu förresten. (Facebook asså)

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night loong



Det här får bli dagens låt. Nu ska jag dra mig till matsalen och utsättas för grytornas
innanmäte, vars lukt spridit sig i korridorerna och nått min intet ont anande näsa. Hare!








Det här med deadlines ...

Det är en hektisk dag i ES1 idag. Datasektionen i skolbiblioteket har under morgonen fyllts av virriga esteter som i sista minuten skriver avslutning, lägger in bilder, redigerar rubriker.

Det är en hetsig dag, inlämningsdag för kombinationsarbetet mellan historia och svenska som vi arbetat med sedan november. Sitter just nu bredvid en stressad Borka som smått hysteriskt försöker få ihop en avslutning till sitt arbete om kloning. Hon är strängt upptagen måste jag anta att döma från att hon kommenterar minsta sak jag gör ...

Jag, irriterad: Åååh!
Borka, entusiastisk: Tryckte du på F11? Jag tycker att det är asskönt, blabla.

...och möter min blick så fort jag kastar mina sympatiska blickar på henne.

Det här med arbeten och inlämningar har alltid faschinerat mig. Ända sedan min första stora arbetesskrivning höstterminen i åttan har jag dragit mig med en ganska dålig, irriterande ovana. En ovana som jag känner att jag en dag kommer att få lida ordentligt av.

Jag sätter mig alltid och skriver arbeten kvällen före deadline.

Jag vet. Inte det smidigaste i världen, men än så länge har jag lyckats klara mig och har på något mirakulöst sätt lyckats hålla mitt tretecknade svenskabetyg åren igenom. Lite tragiskt när man tänker så. Jag har inte gjort mig förtjänt av det.


På grundskolan kände jag att jag var den enda som körde med den här metoden, sen sedan i höstas när jag började här på estetprogrammet känner jag att jag har funnit mina gelikar. Alla i klassen verkar köra på min metod och det känns betryggande.

Jag älskar känslan att känna att man hittat hem.

Nu börjar Borka äntligen prata om att skriva ut sitt kloningsarbete, jag ska nog göra mig beredd att logga ut.


Nååågondag eeejadin jakttrofé som du öövergaav



Förresten. Det går ju inte att berätta för många gånger hur bra den här låten är.

"Nu ska vi gå igenom hur man använder fet och kursiv stil i word..."

Dethär ämnet datakunskap håller snabbt på att stiga bland mina favoritämnen. Med denna farliga ökning hotar den att inom en snar tid ligga på förstaplatsen. Det är så kul - uppgifterna är intressanta och stimulerande, verkligen utmanande och fyller hela lektionerna, för att inte tala om hur roligt det är! Andan i klassrummet är oslagbar. Alla verkligen hoppar av iver.

Tur att jag har Håkan Hellström i lurarna i alla fall.



RSS 2.0